2017-03-07 328 浏览
婚宴順利舉行, 由於多謝一班好友在婚宴上的幫忙, 我和太太便根約一班好友於極尚大喜屋食放題! 由於我們之前已經食過極尚大喜屋很多次, 食物款式多,質素高, 服務又好, 於是再黎這裡與好友食餐飽! 整體食物都保持水準, 今次食新推出左鮑魚壽司和海膽甜蝦壽司, 鮑魚壽司飽魚好夠味, 食落好彈牙;海膽壽司食落去不會太腥, 甜蝦好爽口, 兩者好有;前菜蝦沙律都好有特色, 蝦肉好彈牙, 菜好新鮮爽口, 好開胃的沙律;最後刺身好大盆, 視覺上一大震憾,好新鮮, 除三文魚, 帶子、希靈魚、馬刀貝外,還有吞拿魚和甜蝦外. 有松葉蟹, 池魚、玻璃蝦和鯖魚、刺身鮮爽口, 鮮甜和入口即熔, 餐食座位一流, 食物賣相精美, 座位舒適, 味覺和視覺大滿足。

開胃沙律
鮑魚壽司和海膽甜蝦壽司