2018-04-13 100 浏览
以前食過其他地方嘅分店今次同朋友就食荃灣 好彩都冇令我地失望 一入到去啲冷盤冇幾多 可能因為我哋係第二輪 不過等多10分鐘佢已經有fill返 啲嘢食整齊咁擺係你面前真係令人食慾大增 同埋帶小朋友嚟食佢可以 睇到乜就揀食乜 唔使我下下都問佢要乜嘢刺身拼盤擺得好整齊好壯觀 食唔停咁滯 普遍都好新鮮好好味 唯獨冇甜蛋有啲失望 蝦有三個款 我都分唔出叫咩名 不過大隻啲嘅口感厚啲 細隻啲嘅鮮味比較濃 我自己鍾意食細蝦多啲非常之鍾意呢間嘅創作壽司雖然我已經唔係好記得啲壽司叫咩名 但係食材新鮮 飯嘅軟硬度適中 溫度唔會太凍 遺憾嘅事佢冇火焰三文魚 只有咖喱火焰三文魚 not my favourite 🙊叫咗兩杯特色飲品 都整得幾好 有啲似以前黑夜壽司嗰啲梳打飲品 細細杯唔怕浪費燒嘢食好味過焗野食 焗蠔略嫌有啲老 太乾身 記得以前或者其他分店都係好juicy 但燒嘢食就做得好有水準 牛舌厚薄適中 燒得啱啱好好多肉汁 又彈牙
以前食過其他地方嘅分店
今次同朋友就食荃灣 好彩都冇令我地失望