2022-12-10
尖沙咀一向都有好多唔同類型國家嘅美食,今日我同朋友嚟到一間充滿異國風情嘅餐廳🍴感受一下墨西哥🇲🇽風情餐廳嘅裝修十分型格😆並帶有帶異國風情,好似去咗外國一樣,好適合同朋友傾吓計😄chill 下😗🔻Mexican Beef Taco Salad 個沙律大盤又好足料😀牛油果好新鮮😍😍入面有牛肉、芝士、乳酪,車厘茄等等、撈埋一齊食,非常滿足😝豐富得嚟仲而係fresh😝🔺Tuna Ceviche份量好足料☺️有好多粒粒吞拿魚,仲有啲洋蔥粒同青瓜粒,加埋橄欖油同厄瓜多爾醬一齊食🤓酸酸甜甜帶有微辣感覺,唔單上好開胃而且口感豐富😗佢下面有啲煙燻效果😚好啱hit cardable😆🔻Spicy Lamb Tacos 🌮 啖啖羊肉加埋辣醬、洋蔥粒和芫荽,食入仲要滴幾下青檸汁,酸酸辣辣非常惹味🔹Mexican Roast Chicken (Half)烤雞嘅香味好香, 而且肉質鮮嫩仲好juicy😗調味剛剛好😍仲要有墨西哥飯一齊食,成件事好滿足😝🔸Big Bang 好香好濃郁嘅芒果smoothies 😛賣相好吸引😗可以將頭先墨西哥濃烈嘅味道中和返😋📍8Five2 Restobar 📍尖沙咀天文臺道8號地下2號
🔻Mexican Beef Taco Salad
🔺Tuna Ceviche
🔻Spicy Lamb Tacos 🌮
🔹Mexican Roast Chicken (Half)
🔸Big Bang
好香好濃郁嘅芒果smoothies 😛