2025-04-06 224 浏览
餐廳由2021年開始經營,主打亞洲墨西哥菜,除咗供應多款特色前菜、小食、主食、酒精飲品之外更有新派甜點,甜點控一定要Bookmark。 「本店食物可能引起無法控制的美食起源、突如其來的食慾、以及對第二份的渴望。請謹慎細讀,並準備好你的胃口。」大家真係要睇清楚先好叫... 人氣打卡之選有Bunuelos 布奴耶羅,上面有一大塊甜脆餅,超級酥脆且夠薄身,下面係蛋糕仔,軟綿綿,口味方面有蘋果焦糖/咖啡布朗尼/煉奶芝麻湯圓,而呢款香烤香蕉花生醬帶淡淡香氣,相對嚟講冇咁甜,再配埋雪糕食夠晒邪惡。一份唔算好多,就算自己一個食晒都唔覺得膩。前排好Hit嘅Pressed Croissant呢度都有,可以要蜜糖、朱古力或焦糖口味,壓扁咗嘅牛角酥咬落脆身,有牛油香氣,如果可以加啲配料就更加好。期間限定有Rumly Peach Jam Basque Cheesecake,好迷你,偏軟身,似蛋糕多啲。而Black Sesame Roll Cake甜度較低,食完有黑芝麻After Taste,慢慢Dap更滋味。