2023-02-14
好味 #晚餐 分享 ~ 墨西哥餐熱帶雨林主題餐廳,裝潢特色,好多可愛公仔及墨西哥吊飾,好似身在樂園中😊餐廳由墨西哥廚師主理,又有素食,少油少糖的理念好啱我😁真係正宗墨西哥健康餐👍廚師推介~超嫩入口即溶慢煮牛面肉 189配3片薄餅慢煮牛面肉果然係廚師推介,好大件及超嫩滑入味,淋身到唔使用刀切開的,肉中仲帶有些淋曬的筋,勁滑😋個牛肉湯非常鮮甜,好濃郁牛肉味😋 都配了一個酸酸辣辣嘅蕃茄醬汁材料放在薄餅度食,因為又有叫咗沙律,所以同時都放埋生菜和蕃茄仔一齊食,仲更加好味及多了份層次感😋~牛油果沙律 149切片完隻靚牛油果配羅馬生菜蕃茄仔紅蘿蔔絲,材料都非常新鮮,一大碗份量很多😋配咗三種醬汁,有黑椒醬,檸檬醬汁,都有些辣味的,蜜糖醬汁少甜😋~avocado fries 79有時都想食啲脆口野但係又想健康啲呢個就最好選擇啦~homemade corn ice cream 68雪糕好香粟米味,質感唔係奶滑滑的,係幼滑磨砂感覺,好味😋加一服務534/2人Verde MAR西環西營盤水街41號地舖
廚師推介
有時都想食啲脆口野
但係又想健康啲
呢個就最好選擇啦
~homemade corn ice cream 68
雪糕好香粟米味,質感唔係奶滑滑的,係幼滑磨砂感覺,好味😋
加一服務
534/2人