2021-10-17
Semi buffet Lunch basically $168+10% 成個係好支持新鮮同健康感覺1.可以選擇要雞/豚肉..店舖主打係日本直送嘅農場雞不過之前食過其實就唔覺得有特別同雞肉打邊爐始終都係差少少..個人都係比較鍾意食豚肉..豚肉片肥但係識落嘅口感係偏爽口2.選擇不同口味既免治肉選擇咗明太子芝士豚肉..感覺到OK3.選擇火鍋湯底今次揀咗麻辣味增湯湯底就偏向鹹味多啲唔算特別啦都ok..反而啱晒想食辣又唔食到勁辣嘅朋友..養生啲嘅朋友可以揀美人雞湯…係我另一個最愛4.有一個蔬菜藍全部蔬菜都好fresh!!健康up5.選擇麵食有好多選擇包括蕎麥麵..羽衣麵(似刀削麵既fd)..仲有烏冬等等..5.任飲飲品吧超級多飲品選擇包括四項新鮮果汁..3款特飲..有熱咖啡熱茶..仲有一個凍櫃入面有各式罐裝及自包飲品6.沙律吧雖然種類唔太多但係全部生日菜都好新鮮而且有4種沙律醬汁選擇7.醬汁着值得讚嘅係佢有超級超級多日式火鍋醬汁..而且全部調味都非常好..包括有柚子豉油..柚子胡椒..芝麻醬..黑芝麻豉油..蒜片豉油😳..麻辣醬等等全部都做得非常非常出色..個麻辣醬係真係有原粒胡椒係入面..有
成個係好支持新鮮同健康感覺
1.可以選擇要雞/豚肉..
2.選擇不同口味既免治肉
5.任飲飲品吧
6.沙律吧
雖然種類唔太多但係全部生日菜都好新鮮而且有4種沙律醬汁選擇
7.醬汁
着值得讚嘅係佢有超級超級多日式火鍋醬汁..而且全部調味都非常好..包括有柚子豉油..柚子胡椒..芝麻醬..黑芝麻豉油..蒜片豉油😳..麻辣醬等等全部都做得非常非常出色..個麻辣醬係真係有原粒胡椒係入面..有「麻」既感覺!黑芝麻豉油超香超正..試完即刻好想去買返一支返屋企
8. 甜品
Tiramisu 唔太甜好好食配埋熱既black coffee 一流..我食左3粒🥶成功增肥