2013-02-07 123 浏览
因為上次係黃埔果間我食左個韌到冇倫嘅西冷之後,我對outback都真係有咩好感。不過我又諗係咪我太主觀呢,我都知西冷比較韌,所以我男朋友話今晚去食outback,我都冇反對。 不過,咁就出事啦。我今次係尖沙咀呢間食,入座時間七點左右,唔係太多人,都好多空位。根據上次經驗,我今次叫左無咁韌嘅肉眼,七成,但係黎到係九成,韌到爆,已經冇咩肉汁,食到挭胃。如果個場爆旺,我都可以原諒,但係個場六成左右咋喎,好衰唔衰我男朋友又係叫肉眼,佢果個冇事喎,仲好juicy添。我都食到冇哂心機。根據我嘅工作經驗,我最後都冇叫佢地換過,我怕就算廚房唔加"'85料",都怕碟新黎嘅牛扒受到咒詛。算啦,哽左佢啦。不過,要我再幫襯,門都沒有。

不過,咁就出事啦。
算啦,哽左佢啦。
不過,要我再幫襯,門都沒有。
2013-02-06