2022-08-09
難得NUTTEA開咗喺鬧市之中 (記得之前有印象都係喺啲山旮旯嘅地方~)終於的起心肝要推介💛 (畢竟飲品店越開越多,競爭好大🥹)-鍾意餐牌會寫住夏季限定☀️ 不過今次就揀咗另外一啲試~同埋都特別推薦一大班人開party嗰時叫,試過一次WhatsApp落單呢間送,朝早12點出單俾錢,準時1:30送到😆 -講返今次先,同朋友share咗兩個水果口味😆1. 蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶 (★★★★★)係不停encore嘅口味😆 特別鍾意呢個係因為面頭嗰啲蘋果片,好有咬口🍎 同埋呢杯係清甜唔膩,唔係嗰種一味得個甜字嘅糖水~ 我見好多人都係會將奶蓋同埋茶分開兩層飲,但係我自己覺得呢杯一次過攪勻飲特別啲,一嚟啲蘋果片可以落埋底,二嚟奶蓋鹹鹹地加底層嘅茶比較平均🤪2. 粉紅莓好堅果奶蓋茶 (★★★★☆)首先係打卡一流,因為有個好明顯好靚嘅漸層💗 味道方面飲落唔會太酸,同埋唔係嗰種好假會中伏嘅士多啤梨味🙈 雖然面頭冇果肉,但係啲nuts撈埋一齊飲又幾夾~兩款嚟講我哋都比較鍾意蘋果,絕對值得一試🍎😆-環境方面,始終開正喺旺中,人流真係好多,感覺係有少少迫嘅,但係都開心佢哋受歡迎到要排隊🥹 另外想讚下員工們都好n
鍾意餐牌會寫住夏季限定☀️
不過今次就揀咗另外一啲試~
講返今次先,同朋友share咗兩個水果口味😆
1. 蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶 (★★★★★)
係不停encore嘅口味😆
2. 粉紅莓好堅果奶蓋茶 (★★★★☆)
兩款嚟講我哋都比較鍾意蘋果,絕對值得一試🍎😆
環境方面,始終開正喺旺中,人流真係好多,感覺係有少少迫嘅,但係都開心佢哋受歡迎到要排隊🥹 另外想讚下員工們都好nice,同埋幫我哋啲外賣pack得好靚🫶🏻
見到佢哋嗰板特別有推介呢款,下次可能試吓先🙆🏻♀️
題外話 竟然喺呢度都見到Jer😆😆✨
繼續堅持做對的事 cheers💛