餐厅: 屋子咖啡
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
這間咖啡館與大圍火車站都有一段距離~地點的確有點隱蔽 區外人的我全靠偉大GOOGLE MAP"帶我進入呢間相當特別的CAFE 餐廳滿有台式CAFE的格局,環境相當別緻,加上播著柔和的輕音樂.以上因素絕對令進餐過程增加不少分數*可愛的小黑板*為你簡介CAFE的理念同畫上限定的食物及飲品‧牆架上掛住一張張即影即有影的甜點照片(每一張都影得咁靚,你叫我點簡好??)當我未睇餐牌前~我一心仍覺得呢間係台式CAFE*但原來我錯曬.. 餐牌上寫住飯團餐、揚物餐...其實呢間係日式CAFE黎嫁><哈哈晚餐我地點左 七味雞唐揚定食 ($66)、吉列豚扒定食 ($59) 揚物餐包括沙律,涼伴豆腐,飯同飲品‧雖然七味雞同吉列豬扒係炸物,但一點都唔油膩'唔會一咬就多好油'唧'曬出黎~相當香口*不錯不錯 飲品*我點了抹綠奶茶~很甜><如果抹綠味濃多少少就perfect主角黎啦!! 草莓曲奇窩夫伴香草雪糕($39)窩夫實在熱哄哄-令到雪糕很快溶掉*個人認為雪糕要另上不得不讚既係. 窩夫充滿蛋味,好鬆軟,好好味*V*食完這頓晚飯~我真係有點幸福,舒服的感覺*hehe *我會再來的(*
這間咖啡館與大圍火車站都有一段距離~地點的確有點隱蔽
不得不讚既係. 窩夫充滿蛋味,好鬆軟,好好味*V*

食完這頓晚飯~我真係有點幸福,舒服的感覺*hehe *我會再來的(*˘︶˘*)
2014-05-21