2023-03-03 21 浏览
夜晚天氣涼涼地,兩個人想食下雞煲,但又唔想唸食咩配菜,依個時候最啱食二人套餐😳我哋就去咗呢間係大角咀嘅——🌟火滾安哥雞煲酒館🌟食咗佢哋嘅二人套餐💕不得不提店員服務好好,好照顧客人嘅需要,仲會係食雞煲嘅期間幫你不停換碟,唔怕食到枱面好混亂👍🏻._.🌟二人套餐🌟✨火焰海鮮鷄煲✨火鍋拼盤✨時令鮮菜盤🍻+$98 生啤/黑啤 2杯佢個雞煲勁有睇頭,叫得火焰🔥堅係有火焰架🤩一路等緊嘅時候仲有勁香濃嘅雞煲+紹興酒味,急不待想試😍雞件肉質嫩滑,帶有紹興酒嘅香味,食完雞件後嘅火鍋拼盤份量啱啱好,而時令鮮菜盤,看似好普通,但估唔到咁新鮮,粟米🌽仲要飽滿又甜,整體呢個二人餐都好讚👍🏻🌟明爐燒烤吧🌟等食雞煲嘅期間仲點咗佢地嘅燒烤物試下,點咗✨燒雞泡魚乾✨烤得好香,佢個醬仲係沙律+wasabii,第一次咁配又估唔到咁夾,餸酒更係一流👍🏻._.
._.
🌟二人套餐🌟