2014-08-21 2294 浏览
基仔生日快樂!!古巨基生日派對,入場人仕均可獲得蛋糕乙件,我係第一個可以出去揀蛋糕,心情真係超興奮,個盒好靚呀,係基仔設計嫁,我本身都好中意藍白色呢個組合,簡約得來高貴。由於係每人一件,咁我就同另一個FANS SHARE左,可以試多一隻味!呢間餅店用料上乘,都係法國的面粉和牛油,亦冇添加人造香料,更係由基仔親自試味而成的,品質絕對有保證。我自己揀的係青平果朱古力威化塔,因為我中意青平果的味道,所以吸引到我,青平果吉士的酸很青香,唔會太酸,味道剛好,唔錯!個餅好脆,非常好味,最底個層唔係青平果,係朱古力黎,朱古力不會過甜,食完唔會覺得個口勁甜想即刻飲水,可能因為唔落人造香料,用料天然所致,頂有粒珍色的波波,係朱古力黎,同樣都好好味,個顏色亦非常吸引女士,真係好靚,令整件蛋糕錦上添花。FANS同我SHARE係呢個粟子芒果流心,係基仔至愛黎嫁,粟子蓉非常香滑,啖啖粟子味,同芒果亦非常夾,芒果亦非常新鮮,特別係選用未呂芒!不過我認為芒果可以再多D。基仔生日快樂呀!祝生意蒸 蒸日上!有機會我會親自黎你店,希望有緣見到你,仲要試你創作的香檳木糠蛋糕!仲想試埋古生古太都好愛GE牛角包

靚,令整件蛋糕錦上添花。

不過我認為芒果可以再多D。

2014-08-16
外卖送餐