2023-11-21 262 浏览
小朋友跳舞之前同佢食少少嘢先,好靚喎個裝修好有歐陸風情入去坐下先😁😁😁個餐牌都好多選擇仲有brunch食喎試下先,小朋友就梗係食午餐啦😋😋兩個餐都可以加4蚊有個柚子醋田園沙律或者係是日餐湯,或者加6蚊黑松露忌廉湯添呀😍,🍅蕃茄湯細細杯好香蕃茄味好fresh㗎😋柚子醋田園沙律🥗好清新🥚🍄黑松露炒蛋加酸種包再原條吉列魚柳, 魚柳卜卜入面勁嫩滑多汁, Woo第一次食酸種麵包又幾好味喎😋上面有好大塊嘅黑松露炒蛋好juicy好滑😋 法國邊豆同炒嘢菌好好味呢個菜‘’好‘’正“ 👍👍仲有個扒蕃茄🍅好甜好多汁㗎😋😋大滿足呀💯炭燒牛扒燒汁意粉, 要咗個黑松露忌廉湯, 個黑松露湯好香松露味喎由creamy, 個扒好大塊咬落勁多肉汁炭燒好惹味呀😋😋意粉好爽好彈牙好好味呀💯加3蚊就有餐飲加8蚊仲有升級嘅特飲嘅, 我哋梗係唔執輸加八蚊要佢嘅特飲啦一個呢就係要🍫☕️朱古力mocha咖啡好香咖啡味又有朱古力味yummy ,🍓草莓果肉梳打真係有好多果肉㗎❤️ 勁抵呀👍👍兩杯都大大杯💯💯再加30蚊加個柚子雞翼,外脆內多汁配上柚子汁勁fresh ❤️❤️再叫多個下午茶餐梗係甜品嚟㗎啦😋😋草莓芭菲🍓🍨 好吸引嚟有士多啤梨雪糕喺上面

再叫多個下午茶餐梗係甜品嚟㗎啦😋😋草莓芭菲🍓🍨 好吸引嚟有士多啤梨雪糕喺上面下面就係我多紅豆 仲有三個 小丸子 好好味呀,加三蚊熱泡朱古力牛乳係泡沫鮮奶嚟㗎😁佢仲配埋細細粒嘅棉花糖倒埋落去加埋啲朱古力醬🍫落去一齊飲好好味呀💯💯

ASAP As Simple As Possible 地址: 銅鑼灣歌頓道1-7A號維峰地下1號