夏天咁熱唔想戶外活動,黎觀塘呢間cafe chill下岩哂喇🏕️ 呢度一年四季都可以歎住冷氣體驗露營,真心超正!餐廳佈置非常用心,除左擺放左露營椅、露營枱配合主題之外,仲有唔少綠色植物裝飾,令人彷彿置身於大自然中🌿 非常放鬆!♢ 🥗𝑨𝒍𝒍 𝑫𝒂𝒚 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕 $108中午黎到可以嘆返個brunch☀️ All Day Breakfast五顏六色,配料有炒滑蛋﹑牛油果﹑車厘茄﹑忌廉芝士﹑烤南瓜﹑沙津菜﹑酸種包,份量十足,健康又豐富,食完真係超滿足🤤♢ 🍝欖油蒜片蟹肉墨魚扁意粉 $158意粉用左蒜片調味超香,仲有少少辣味,超惹味!墨魚同蟹肉份量都幾多,扁意粉充滿蒜香味,成個組合配搭幾出色👍🏻♢ 🍓好雙乳的莓莓 $48呢杯特飲用左士多啤梨﹑藍莓同乳酪,味道酸甜醒胃,仲有兩粒士多啤梨果乾添,感覺清新又健康🫐♢ 🍎阿婆的秘密 $48朋友呢杯係蘋果﹑鮮檸汁同茶既特飲,雖然材料簡單,估唔到又幾match,夏天飲好清涼🍹

♢ 🥗𝑨𝒍𝒍 𝑫𝒂𝒚 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕 $108

♢ 🍝欖油蒜片蟹肉墨魚扁意粉 $158