2021-03-16
荔枝角越嚟越多好嘢食,今晚去左個有如置身後園既餐廳食晚飯,轉換下心情。一去到餐廳,裝修別𡟹,完全唔覺係餐廳之中,service 又超級好!佢地仲有個小小嘅bar area, 係幾chill!Appetiser: 墨西哥粟米玉片,牛油果醬調味剛好,最緊要有青色嘅辣椒,脆片亦唔係超市買倒出嚟個隻,好好食呀水牛城雞翼: 上枱嘅時候,啲雞翼出左好耐煙,我都望左好耐,佢係有幾咁新鮮熱辣出爐🤤雞翼微辣,醬汁均勻。主菜:西班牙慢煮乳豬,份量唔小,有足四份一隻,皮可能我哋影相放耐左,略嫌唔夠脆,但肉非常嫩滑,有肉汁,重點係隻豬唔肥,食完都唔會好有罪惡感所有有小小quota 食個甜品,香蕉班戟配雪糕,新鮮即制,crepe 上枱仲微暖,皮有小小煙韌,足料香蕉加埋朱古力蛋糕,大滿足