2022-09-01
原來旺角新開咗間lounge!!!啱哂一班frd落下場,最正係佢係市中心勁方便!!!!一上到去,暗暗地環境加上好大張好舒服嘅sofa!!好正😍已經令我放鬆咗好多!!Prawn &Jumbo Scallop Mentaiko Pasta $158高質!!間店係用大粒嘅明太子,唔係cheap野黎㗎,虎蝦亦好大隻,好鮮!!意粉條條都充滿三文魚魚子,明太子醬😍Cod Fish & Jumbo Scallop pasta $138Cod fish勁滑😘超嫩!入口即溶,個魚皮煎到好香脆💕💕意粉一樣咁有咬口,條條都有哂汁咁!水準之作!飲品就試咗個lavender Earl grey $68好舒服好好飲👍🏼lavender 味都幾出 match with Earl grey亦好驚喜另一杯Jasmine就相對無咁討我喜🤣有啲莓味同我想像有出入🤣
飲品就試咗個lavender Earl grey $68
另一杯Jasmine就相對無咁討我喜🤣