2024-04-17 18 浏览
今次去咗呢度试吓, 这里装修以黑胶唱片为主题,好rock感觉,走型格路线,环境宁静舒服😌Seared tuna salad 🥗: 有烧吞拿鱼、牛油果,大量新鲜蔬菜、车厘茄及面包粒!健康又美味!Crab Meat Spinach Omelette;奄列有好多选择,我哋拣咗蟹肉菠菜奄列!份量都好大份,奄列香滑厚身,蛋味香浓 ;内有满满菠菜同蟹肉, 再配上脆口的酸种面包! 💕雪糕焦糖西多:其实已经好饱,不过始终要食吓甜品先开心!西多炸得金黄色,外脆内软、再加上雪糕好满足呢!Rose Latte及rose petals peach black tea 前者拉花精美,咖啡香醇。而家后者卖相好靓 ,散发淡淡玫瑰🌹清甜的桃味!
今次去咗呢度试吓, 这里装修