2020-11-30 88 浏览
最近喺IG發現呢間新開嘅日式西餐廳,睇相覺得幾吸引所以就決定試吓佢既晚餐。由於預先訂咗枱嘅關係,所以係唔需要等,舖頭裝修用暗黑風格來做主調,最吸睛嘅一定係吧枱設計,非常之靚,好適合打卡😍。見到冇咩人就要求店員調位到吧枱坐,店員態度都挺友善☺️☺️,餐廳環境寧靜,好適合同三五知己飯聚嘅一個好地方👍🏻,不過環境就細啲所以最好book枱。我地叫左signature的明太子意粉($118)份量略嫌太少,但大量明太子撈滿整碟意粉,整個口腔都充滿着明太子嘅味道😍另外,點了莓莓法式西多士($88),呢個一定要試,暫時來講覺得呢個西多士比其他餐廳做得出色,西多士嘅鬆軟感,配上濃郁嘅牛油,甜而不膩,令人會有想再食嘅感覺。最後點了兩杯Cocktail,味道偏甜適合女仔飲,個人會比較推介玫瑰花嗰杯。整體來講呢間餐廳食物質素不錯,可以一試!😋

我地叫左signature的明太子意粉($118)

整體來講呢間餐廳食物質素不錯,可以一試!😋
2020-11-29