2022-06-29
去咗間新去靚靚Cafe,走嘅應該係型格風,入面嘅光線比較暗,傾偈都幾舒服。餐廳採用開放式廚房,有塊玻璃可以睇到職員煮嘢食🤭值得一提,cafe磨豆機同咖啡機好靚~玉子燒全日早餐 $128玉子燒就係佢哋嘅精粹,我睇住職員即落單即做,好新鮮😊而且見到佢好專注咁樣整。玉子燒整得好厚身,孰度剛剛好,唔會鞋。腸仔好大件,切開有成十件,同時配有好多雜菇、沙律菜。✨南瓜薯餅好好食,外層脆口,內裡全部都係南瓜蓉,香香甜甜。另外有兩塊酸種麵包~配料豐富5 Cm Mini cake set $68配一件迷你撻同嘢飲,去得Cafe一定要試吓佢哋嘅咖啡~叫咗杯latte,咖啡正常發揮,拉花都唔錯。今日嘅tart有藍莓、熱情果朱古力同草莓烏龍茶,試咗熱情果朱古力🤭賣相好靚,滑溜朱古力慕絲,底層有熱情果果醬,酸酸甜甜。Red Oat milkshake $58有士多啤梨、藍莓、火龍果,仲有乳酪成份。
玉子燒全日早餐 $128
5 Cm Mini cake set $68
Red Oat milkshake $58
有士多啤梨、藍莓、火龍果,仲有乳酪成份。