2021-11-15
首先間餐廳好eye-catching, 成間餐廳用咗橙色為主題,好rock 好特別。首先講吓佢哋嘅飲品,我覺得頗貴,$45 ice green tea latte, 好creamy, 我覺得綠茶可以 strong d. 另外叫左杯pacific pineapple cider, $88 L size, 加埋一接近一舊水,但size 同杯latte 一樣大,呢個就有D over price 左⋯個heysonuts breakfast 唔錯嘅,正正常常,夠大份,每樣嘢嘅味道都唔錯,我最鍾意係佢嘅藜麥、水果同沙律菜,味道最好,又新鮮,又健康!另外個 seafood risotto, 賣相唔錯嘅,材料都充足,但個人比較鍾意個飯乾身少少會更好,而 Kerala crab curry, 就真係好食,雖然$288, 但係值得嘅,微辣,味道濃郁,蟹肉配上蒜蓉包,十分香口美味,不過份量比較多,兩個人如果再叫其他菜式可能食唔晒,不過呢碟真心正💜💜