2022-08-11 28 浏览
呢道又chill又有型, 空間感十足嘅Fusion扒房, 昏暗寬敞的環境, 格調又很decent, 情調頗浪漫, 很適合拍拖情侶👫到臨談情聊天, 由於很闊落, 約多幾位朋友仔來🍻把酒言歡及聚餐, 也是不錯的選擇火炙長臂蝦🦐海膽醬櫻花蝦意大利飯🍛 $248將日式火炙風味泡製既澳洲長臂蝦, 蝦味很芬芳馥郁, 加入櫻花蝦🍤, 混和海膽味濃厚既risotto🍛, 好creamy好惹味, 飯嘅軟硬度又適中, 不錯既main course 未試過食腐乳味雞翼🐓, 仲要係混醬嘅韓醬腐乳, 從menu一見即刻落單, 雞翼炸得香趣又無燶, 外面香趣而內裡雞肉仍很juicy又入味, 食到連骨都食埋我要了5成熟既頂級牛柳仔扒🥩, 既鬆軟又有咬感, 牛味亦很濃厚, 外脆內軟, 肉質好鮮嫩, Juicy程度比任何部位更豐盛更細膩, 好正