2022-02-08 252 浏览
見佢社交平台、商場、openrice 周圍賣曬廣告所以一試,點知原來是垃圾。到店坐底冇menu,冇人主動俾餐具,其後提供嘅餐具十分油,不乾淨,4,5個店員企係到傾計講笑。呢個酸菜魚一人鍋,入面有5-6件迷你一口魚肉,冇酸菜。加咗錢食放題,所有食物都切到細細碎碎,10樣配菜有5樣點咗都係冇黎。食食下有位男店員走埋黎大大聲同我地講,你地兩位係咪淨係點左一個鍋? 我答係 佢就用一副好討厭嘅嘴臉重複 你地唔可以咁喎 兩個人食一個唔得喎。我想講,落單個陣website冇提示,落完單亦都冇人提示,然後就有個店員過黎鬧我地,我十分無奈。之後我打算再落一個鍋,website入面係㩒唔到,又有一個女店員過黎又重複話我地,呢兩位店員係非常之冇禮貌。我第一次寫評論,因為真心不推薦。以上待遇仲收茶水費+加一服務費,唔知啲店員係咪想鬧走曬啲客人,咁就唔使做企係到傾計呢~