2009-08-24
首先講下d侍應先:個個都不知所謂,女既就好似未訓醒咁,男既就兇神惡殺,黑口黑面, 但又要係度扮曬風趣,真係搞到我無曬胃口!!!食物壽司得個"大"字, d飯唔好食,魚生又唔新鮮,d吞拿魚d"根"又多又粗除左壽司,我仲叫左個"燒汁牛仔骨飯",等左勁耐之後終於黎到,睇個樣就真係唔錯,但一咬落去,d所謂既牛仔骨,成塊牛肉干咁,點咬都唔爛,真係咬到我牙血都出埋!!!最嬲,最離譜既:個餐明明係有野飲送既,但食足全程,d侍應一句都無問過,提過,直到差唔多埋單既時候,我地發覺再問佢,佢先話有~,~ 於是我就叫左"可樂", 我等左成10分鍾都仲未有,咁我就好奇地望下廚房,竟然見到佢地係張2罐可樂分成3,4杯,先再俾我地-0-"於是第2杯我就專登叫佢走冰,佢竟然同我講,走冰要加錢!!!加$2!!!!!問個侍應點解,原因係佢要俾曬成罐可樂我,所以要加錢~!!佢地都唔知係咪有病,我食左咁多年野,真係第1次聽到走冰要加錢!!!呢間咁既野,真係貼錢俾我,都唔會再去!! 垃圾!!
食物:
d壽司得個"大"字, d飯唔好食,魚生又唔新鮮,d吞拿魚d"根"又多又粗
最嬲,最離譜既:
呢間咁既野,真係貼錢俾我,都唔會再去!! 垃圾!!