上網睇,個乜鬼ulifestyle 寫到好正咁,影到個芒果+珍珠奶茶味嗰兩主菜好厚好靚咁,😡 收喇!去到跟本唔係嗰回事!衰到差d 以為去錯餐廳!真野係兩塊垃圾!係垃圾過Mcdonald 呀!!!又黑又薄又鬆pel pel ge 兩塊pancake!!!!!! D cream 又唔甜!重要冇奶茶味!!!d 珍珠都唔甜又難食!!!哇!見到實物真喺嚇死我!咁ge 樣ge???!!!!個菠蘿炒飯又冇味,咪一碗白飯咁ge 味lo!!!😡😡😡😡😡😡😡 食d 咁ge 野收個咁ge 價!您冇野呀?!😡😡😡😡😡😡😡😡唔係我老吹難食,咁啱食到尾,隔離枱講泰文ge 兩位太太突然同我地吹水,都話呢間真係唔掂!佢地都話純粹係見到個價錢好似幾吸引咁,所以入咗妮,但無論主菜,定出面d 任夾,都係好難食,冇樣想食落口😟😟😟😟😟 真係超級失望!唔該唔洗100%圖文並茂,都起碼有三四成似呀!您俾舊差過M記ge pancake 妮,Are you kidding me??????以後永遠都唔會再妮呢間垃圾呃人餐廳!(希望嘥咗咁多時間寫呢篇野,可以幫到大家,唔洗嘥$妮食!$89重要加一,成百蚊!100% waste $$$$

哇!見到實物真喺嚇死我!咁ge 樣ge???!!!!
😡😡😡😡😡😡😡😡
以後永遠都唔會再妮呢間垃圾呃人餐廳!
(希望嘥咗咁多時間寫呢篇野,可以幫到大家,唔洗嘥$妮食!$89重要加一,成百蚊!100% waste $$$$$$ 係試都可以唔洗試🤷🏽‍♂️ 呢個價,去食其他好過!)
(順帶一提,d 位重要坐到勁迫囉咩事😡)
2020-06-10