2018-10-14 714 浏览
好耐没去唱k 成班人book去安达ceo唱k玩下食下 点知咁耐没去而家得弹没赞 食物又差 款式又少 又唔抵 价钱唔化算唱k 再加自助餐 (没时段分硬食埋通宵730-400) 仲要强制收Nuts钱 (每人$75一包30g 卡乐b薯片或虾条,唔要都会照收钱) 盛惠每人34x 食物供应量不足有肉既小菜没晒应该只会fill 一转 鱼可能6-9点都系同一条 姐系唔会fill烧烤除左茄子 带子 菠萝 会keep住烧到没咩位烧之后 其他都唔会点加(三文鱼腩一晚只会烧三旧 烧完就没个d 亦没见过佢烧其他野)食物质素都一般,唯一可以loop既只有老火汤饮品同以前一样每人包两杯普通野饮,但连好简单既柚子蜜同柠蜜 都要省cost 落得个少少料 真系唔得掂服务态度系0 已经系平日去 我谂得几间房生意 成班侍应都系黑口黑面 8点半到问仲会唔会烧其他野食 竟然话没晒啦 之后几个人系到倾计等9点完场自己执野倒泻左汤水 抹完台就算唔会抹地下😮难怪而家咁多人都情愿番大陆唱🤦🏻‍♀️ 除左呢到方便同安全之外 谂唔到有咩可取
好耐没去唱k 成班人book去安达ceo唱k玩下
食下

点知咁耐没去而家得弹没赞 食物又差 款式又少 又唔抵

价钱唔化算
唱k 再加自助餐 (没时段分硬食埋通宵730-400)
盛惠每人34x

食物供应量不足
有肉既小菜没晒应该只会fill 一转
鱼可能6-9点都系同一条 姐系唔会fill

食物质素都一般,唯一可以loop既只有老火汤

自己执野倒泻左汤水 抹完台就算唔会抹地下😮