2021-11-06 254 浏览
👎🏻👎🏻👎🏻唔好嗌呢間店嘅外賣!極品垃圾!樣樣嘢都漏單,仲要好難食,電話打極都冇人聽!是咁的,嗰日凌晨肚餓就係foodpanda嗌咗個麻辣燙食,外賣未到嗰陣我frd上嚟屋企搵我,問我食唔食宵夜,跟住我話嗌咗foodpanda,佢就問我食咩,我就推介咗呢間垃圾畀佢,我到而家都好後悔,我已經係一個為人處事好寬容嘅人,飯變意粉我都可以就咁食,費事為難啲侍應,但呢間我真係要詳細形容係如何極品法。重點:我個外賣先到,打開個麻辣燙,冇湯冇調味淨係有白淨嘅薯粉加幾個餸,唔洗食都知個麻辣燙已經中伏,跟住我數下啲餸,五餸得四餸,仲要錯嘢,台灣腸變金針菇,個麻辣燙完全冇味,齋乾撈,自己調咗個醬料撈勉強食到🤮....食到一半我frd個外賣到,佢啲麻辣燙打開都係咁,薯粉嗰份同我一樣情況,難食到....不如叫齋撈薯粉好過....啲餸一數又係漏嘢,另外一個麻辣燙加飯,結果連飯都冇,嗰下我真係嬲到爆,可能係因為我介紹咗呢間垃圾店畀我啲frd,亦都可能係佢樣樣嘢都中伏出錯,於是我決定打電話過去質問佢哋,結果就係打極都冇人聽....後尾搵foodpanda客服賠翻兩張優惠券。最後再次強調,呢間嘢真係垃圾嚟,我自問係一個

最後再次強調,呢間嘢真係垃圾嚟,我自問係一個為人善良極少留負評以及極少麻煩他人嘅人,但係呢間嘢就係垃圾垃圾垃圾垃圾,你哋唔好去食呀!!!唔希望你哋都中伏,食嘢前打開openrice睇下會好啲,我今日先諗起過嚟搵下呢間極品食肆,見到多數人都同我差唔多經歷,希望大家係現實生活中唔好再遇到呢啲極品店,要食得開心!
外卖送餐