有个识揾好西食既朋友真好│˶˙ᵕ˙˶)꜆ 餐厅位处于东港城内转角位置,整个L型窗厨用木系打造,成个风格好小清新,特登约我出黎试试佢!由于踏入十二月份,餐厅入面都加入左圣诞元素小摆设☃︎𖢔𓍄 好可爱 .ᐟ .ᐟ .ᐟ💡镬仔士多啤梨雪山热香饼 $79好食到要打尖讲先既甜品~ ₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡震腾腾既pancake 上面一球大大个既云喱拿雪糕⚪️配上系铁板度滚到起泡𖠚ᐝ 既鲜士多啤梨果酱仲食到士多啤梨果肉粒粒架!外冷内热既感觉都齐晒!层次分明。.岩哂我地又想食甜野又怕冻又怕热既矛盾心情⋯动L既pancake亦充满住阵阵蛋香⋯系一个好令人回味既甜品🥰.轮到主菜,我地order 左两个晚市套餐♪。.:*💡大头虾海鲜龙虾汁意粉 $148餐牌上面写住每日限量发售,无理由唔试试佢既~一上菜,我同朋友「哗」左一声,只虾🦐🦐又长又大只,意粉同平时食开既好唔同,个样似中式生面同幼身伊面之间,好挂汁,配料都好丰富,有蘑菇片、车厘茄,同蚬肉。初头都以为只大头虾系摆设,应该都无肉食,点知我错啦,个头好多肉,外加仲有多到漏出黎既虾膏,邪恶度即刻爆增十倍Bonus: │˶˙ᵕ˙˶)꜆ 虾肉实净无雪味,处理得不错👍🏻💡
有个识揾好西食既朋友真好│˶˙ᵕ˙˶)꜆
镬仔士多啤梨雪山热香饼
💡镬仔士多啤梨雪山热香饼 $79
好食到要打尖讲先既甜品~ ₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡
震腾腾既pancake 上面一球大大个既云喱拿雪糕⚪️
配上系铁板度滚到起泡𖠚ᐝ 既鲜士多啤梨果酱
仲食到士多啤梨果肉粒粒架!
外冷内热既感觉都齐晒!层次分明。
岩哂我地又想食甜野又怕冻又怕热既矛盾心情⋯
动L既pancake亦充满住阵阵蛋香⋯
系一个好令人回味既甜品🥰
轮到主菜,我地order 左两个晚市套餐♪。.:*

💡大头虾海鲜龙虾汁意粉 $148
餐牌上面写住每日限量发售,无理由唔试试佢既~
一上菜,我同朋友「哗」左一声,只虾🦐🦐又长又大只,

炭烧美国10 oz肉眼配薯条

💡炭烧10 oz肉眼配薯条 $198
非铁板上既牛扒都唔敢叫得太生,5成熟就岩岩好,牛味亦几香浓~配搭粗薯条够哂脆口,留意到每枱上都设有成支大茄汁任落,薯条怪好满意✧*。٩(ˊᗜˋ*)و✧*。

环境舒服、CP值高既餐厅!
下次要再翻Check其他甜品
✰ 跟餐配是日餐汤及$33 以下餐饮