2022-06-15
第五街冰室 (京瑞廣場) (沙田)沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下G08號舖西冷肉眼扒 七成熟第一見成塊面甘大既扒❤️,直頭兩個人分一塊扒,佢個七成熟真係好正,岩岩好,太熟既肉質會鞋口,個廚師煮得真係岩岩好!偏淋但唔鞋,一定要試!xo醬海鮮炒烏冬炒鳥冬落xo 醬勁襯,炒到岀黎好有鑊氣!冒哂煙甘,同朋友share食真係岩岩好🫶🏻啲海鮮都幾多,有蟹柳、蝦、魷魚等等,好抵食🤙🏻沙嗲肥牛炒粉絲煲肥牛好多❤️,沙嗲味好足!粉絲都入哂味🫶🏻yeah!一大個煲,真係好足❤️ 講真,份量真係好多,要打包走!什果冰、紅豆冰想講杯野一半都係什果!岩哂我,好鐘意食水果既人!而紅豆冰都有一半係紅豆!嘻嘻❤️❤️雞蛋咸牛肉三文治咸牛肉好足!好俾力❤️ 好鐘意食咸牛蛋治既我,覺得呢間好好好好食❤️❤️❤️,大家一定試
沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下G08號舖
西冷肉眼扒 七成熟