招聘中
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
2021-09-18 302 浏览
我念谭仔popular既程度已经就黎媲美McDonald…分店多到就黎似7-11...系open rice揾返谭仔既分店,就甘打谭仔,扫左几下都仲未揾到今日去既’愉景新城’分店系讲野食前想先提下餐厅环境,呢间新开既分店可以话系我去过觉得最好坐既一间有比较多两人卡位, 台同台之间比较有一定距离,有十足光线,楼底几高,成个空间系宽敞明亮🍽豆卜鲩鱼片湖南酸辣米线 $42谭仔既米线,汤底相信大家都好熟识我觉得其中一样谭仔比其他优胜既系个米线米线够幼,唔会煮得过腍或硬虽然好似唔系d咩秘方,只要做好买货同统一煮米线既时间就做到,但又真系好多米线店做唔好唔讲d𩠌先,起米线方面谭仔系有呢个保证讲返d𩠌,豆卜系长形个只,系比较实心个种食豆卜就真系间间都有d唔同,今次呢间就煮得无甘耐,如果可以再腍d,索多d汤仲好味提别想提既系鲩鱼片鲩鱼片系爽滑,完全无骨,正👍🏻👍🏻

🍽豆卜鲩鱼片湖南酸辣米线 $42

谭仔既米线,汤底相信大家都好熟识
我觉得其中一样谭仔比其他优胜既系个米线
米线够幼,唔会煮得过腍或硬
唔讲d𩠌先,起米线方面谭仔系有呢个保证

讲返d𩠌,豆卜系长形个只,系比较实心个种
提别想提既系鲩鱼片
鲩鱼片系爽滑,完全无骨,正👍🏻👍🏻

豆卜鲩鱼片湖南酸辣米线
豆卜鲩鱼片湖南酸辣米线