2023-04-05
去過呢間餐廳食lunch & tea兩次,食過佢個豬扒炒公仔麵,幾好食!不過直到有次食dinner , 入左枱叫個香茅骨雞湯河粉,唔多好食,個湯清到無乜味,(大概15分鐘左右)就想叫過第二樣野食,點知見到出面好多人等位,唔想咁急趕咁食又唔想阻住人,於是就叫外賣拎走返屋企先慢慢食。點知佢個外賣到左無耐,個職員行黎用啲唔太禮貌既態度同我講”你介唔介意比返張枱我哋”,其實我就唔介意既,不過佢問我既語氣真係唔太好,比人趕枱故知然係唔好受,不過我都明白做生意想翻枱賺錢,所以唔洗趕我,我都諗住外賣返屋企唔坐係度食咁唔自在。通常繁忙時間/放題限時90分鐘就話姐,但我真係未曾試過坐低食野半個鐘就被趕枱。係30分鐘!!!唔講我枱上既野食仲未食晒,坐低半個鐘都唔夠就俾人趕走,仲要叫我交枱既語氣態度都唔好!即刻都已經唔想食,走!真係如佢哋所願,即時埋單走人,比返張枱~但無下次了!
馬來豬扒乾炒公仔麵