2023-10-09 49 浏览
太子同埋旺角都有好多西餐嘅小店,其實性價比都幾高,之前喺旺角附近食過味道都唔錯,今日就嚟到太子試吓呢間西餐廳,佈置係以貓頭鷹為主題,有貓頭鷹嘅公仔同埋畫,都幾得意㗎!晚餐set性價比較高,包埋沙律、餐湯,主菜同埋嘢飲,我哋叫咗兩份晚餐。黑松露野菌沙律 - 加咗啲黑松露醬嘅沙律,蔬菜都算新鮮。南瓜湯 - 熱辣辣都幾好飲。香草燒雞胸肉漢堡 HKD 198 - 用咗雞胸肉黎做,預期唔係好似雞扒咁滑,但係就比較健康,配上醬汁同埋蕃茄生菜,個包好鬆化。燒澳洲肉眼扒 8oz HKD 228 - 叫左5成熟,有一邊比較生,正常發揮。Jo Mug Ale - 搞笑名嘅Mocktail,應該係Ginger Ale 黎加左d 橙咁,味道幾清新,配餐只係加二十蚊。熱奶茶 - 正常發揮。價錢都算性價比高,服務都好好,店員都好有心咁介紹唔同既菜式!

黑松露野菌沙律 - 加咗啲黑松露醬嘅沙律,蔬菜都算新鮮。

南瓜湯 - 熱辣辣都幾好飲。

熱奶茶 - 正常發揮。