2022-08-13 181 浏览
𖦥𖡆𖥧..流水蝦🎐觀塘 ..𖥧𖡆𖦥ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧觀塘竟然有間流水蝦!叫咩名?就係叫「流水蝦」咁鍾意食海鮮嘅我又點會放過!放工即刻衝去食🔥放工唔想走咁遠,唔想出去油尖旺竟然比我發現喺觀塘位於工廈裡都有流水蝦食✌🏻呢度勝在地方闊落,個爐亦都好猛火🔥𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝店員會比一盤牛肉你💯 牛肉有幾種都係肉汁鮮嫩😋好吃的牛牛然後再有一盤海鮮船🛳 有鮑魚、扇貝、魚🐟雖然牛肉同海鮮船得一盤🔥但係出邊都有好多款唔同嘅肉類、蜆、蠔、青口丸類、腸類、水果類等等,住拎🔥旁邊亦都有蝦蝦任你夾~而且最近應該係蝦嘅季節😍好多時都充滿爆膏嘅畫面👍🏻༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 🔖觀塘流水蝦 @流水蝦≋ ≋ 觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B號舖₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω me ◡̈ ‎ ༘
𖦥𖡆𖥧..流水蝦🎐觀塘 ..𖥧𖡆𖦥

觀塘竟然有間流水蝦!
叫咩名?就係叫「流水蝦」
咁鍾意食海鮮嘅我又點會放過!
放工即刻衝去食🔥

放工唔想走咁遠,唔想出去油尖旺
竟然比我發現喺觀塘位於工廈裡都有流水蝦食✌🏻

呢度勝在地方闊落,個爐亦都好猛火🔥

店員會比一盤牛肉你💯
牛肉有幾種都係肉汁鮮嫩😋好吃的牛牛

然後再有一盤海鮮船🛳 有鮑魚、扇貝、魚🐟

雖然牛肉同海鮮船得一盤🔥

但係出邊都有好多款唔同嘅肉類、蜆、蠔、青口
丸類、腸類、水果類等等,住拎🔥

旁邊亦都有蝦蝦任你夾~
而且最近應該係蝦嘅季節😍
好多時都充滿爆膏嘅畫面👍🏻