2022-08-06 84 浏览
週末出旺角行街見到呢間鋪入面好大,好有文藝feel,於是同朋友入去食晚飯。鋪頭真係好大,座位寬落,係度食飯傾計真係一個好選擇。距地有個二人套餐都幾抵,有飯有小食仲有甜品。朋友想食得健康滴就叫左個素燉飯,講真,我第一次見到上來係一盤綠色的飯,都几好奇距個味道,試左一下,竟然好好食,無青草的味道,反而有種回味無窮的感覺。我個黑松露干貝飯滴帶子比較大粒,食落係新鮮既,外面脆,裡面卻好嫩,值得一讚。松露薯條同雞翼都發揮正常水準,都係好味既,雞翼都外脆內嫩,五太鹹。另外我地仲叫左個雞胸肉沙律,距滴雞胸肉食落五柴,蔬菜都比較新鮮,加埋沙律醬好開胃。最後上甜品,四四方方,睇落都五錯,最好食係個黑森林蛋糕,紅絲絨蛋糕有少少酸。總體來講,環境同食物質素都可以的,係傾計聚餐好地方。
總體來講,環境同食物質素都可以的,係傾計聚餐好地方。