2022-04-30 46 浏览
朋友話要慶祝我升職 叫我請佢食放題喎😏近近地就揀旺角啦呢度有梅酒清酒任飲啱哂慶祝啦😌除此之外仲有無酒精啤酒揀添 真係完全滿足到唔飲得嘅我呀食得放題頭一轉唔係唔嗌刺身呀嘛 呢度用QR code落單 好過之前果啲一大本 要慢慢揭 又乾淨好多 落完單五分鐘度 刺身就上枱😍三文魚好新鮮 油脂均勻😋甜蝦嘅甘甜令我翻兜左好幾次🤤 赤貝刺身都好爽甜三文魚籽同海膽手卷細細件份量好好 一口size 反而無平時果啲size咁食到咁論盡 又唔洗食咁多 可以試多幾樣唔同嘅野燒牛舌一啲都唔un 十分甘香燒菠蘿🍍燒得啱啱好 唔會燒到乾哂 鮮甜多汁 一解之前食物嘅油膩感食咗兩個鐘完全無漏單情況出現 出菜又快 放題店係好難得 抵讚👍🏻甜品方面都好多選擇 淨係雪糕都起碼有五款而軟雪糕🍦其中一款味係海鹽味 呢隻味嘅軟雪糕係我第一次見 平時頂盡都係芝麻或者係大路嘅乳酪 仲有佢嘅配料唔係一般嘅朱古力彩針 而係爆谷呀!真係一次過滿足曬我兩個喜好😆 最後見佢仲有啲細細包嘅雪糕批 又忍唔住試埋 見佢兩隻唔同色 跟住又想試埋 但係兩隻色其實都係雲呢拿雪糕批 如果有朋友想試 可以唔洗兩隻色都試哂 可以留返一個quota黎試其他款 另外
朋友話要慶祝我升職 叫我請佢食放題喎😏
近近地就揀旺角啦
呢度有梅酒清酒任飲啱哂慶祝啦😌
除此之外仲有無酒精啤酒揀添 真係完全滿足到唔飲得嘅我呀
燒牛舌一啲都唔un 十分甘香
甜品方面都好多選擇 淨係雪糕都起碼有五款而軟雪糕🍦其中一款味係海鹽味 呢隻味嘅軟雪糕係我第一次見 平時頂盡都係芝麻或者係大路嘅乳酪 仲有佢嘅配料唔係一般嘅朱古力彩針 而係爆谷呀!真係一次過滿足曬我兩個喜好😆 最後見佢仲有啲細細包嘅雪糕批 又忍唔住試埋 見佢兩隻唔同色 跟住又想試埋 但係兩隻色其實都係雲呢拿雪糕批 如果有朋友想試 可以唔洗兩隻色都試哂 可以留返一個quota黎試其他款 另外仲有兩款咖啡味都好唔錯咁 下次再試🤭