2021-11-18
頭盤~蟹子沙律、紫菜炸雲吞炸物即叫即做新鮮熱辣,紫菜沾上簿簿嘅炸漿夾著D蝦膠來炸彈牙香口吾油乾身好食,清甜爽口新鮮嘅青瓜蓋滿上大量蟹子加沙律剛好中和了炸物油脷。壽司、魚生拼盤壽司材料新鮮北寄貝、油甘魚鮮甜配上醬油一口飯啱啱好👍🏻四式魚生拼盤很新鮮,厚切三文魚、吞拿魚肥美甘口吾腥,章紅魚口感比較有頭帆立貝鮮甜好美😋燒肉拼盤 燒肉拼盤都幾精緻,個人覺得西班牙豚肉條最好食,豚肉好彈牙冇豬蘇味。大蜆有8隻甘多,隻隻都有手掌心甘大,都要燒幾耐下,但每隻都好新鮮吐沙乾淨。最后澳洲和牛肉眼薄燒&安格斯牛小排,雖然係薄燒但牛味都好濃,食落冇筋油脂好重。蟹甲羅焗飯、清炒野菜焗飯我覺得最抵食,性價出最高。每人可以食到2碗,蟹高多到爆出黎,舖滿晒成個飯,調味適中仲落左芝士,食落咸香十足!日式清炒椰菜清甜香口特色甜品盒日式格子盒盛着4件小蛋糕,2件士多啤梨1件朱古力1件咖啡,味道不過不失,係一個完美嘅ending 👍
頭盤~蟹子沙律、紫菜炸雲吞
壽司、魚生拼盤
壽司材料新鮮北寄貝、油甘魚鮮甜配上醬油一口飯啱啱好👍🏻
燒肉拼盤
蟹甲羅焗飯、清炒野菜
特色甜品盒