2017-09-29 189 浏览
刁蠻任性係一位朋友形容我的詞語,我好記得佢講過我係佢見過最靈頑不明的人。哈哈!我都有啲嘢好固執,對食物,韓燒這回事,我在香港好似真係只係中意食呢間。今次同幾位牛魔王泥,食嘅嘢最主要都係牛。牛肋骨絕對係必吃,食咗咁多年水準依然,將製嘅有得就咁嘅都得,兩樣都咁好食,肉質嫩。份量又多如果唔係因為同班牛魔王泥呢,我都唔會食呢個。原。塊肉眼扒價錢抵到呢。超大又夠厚,真係好大片了。燒完juicy 到爆。牛脷都係必點美食,推薦大家燒一邊熟曬之後微燒另外一邊,口感爽有韌度。正!生牛肉刺身都係牛魔王必叫,除咗喺呢度我已經冇響香港食過咁好食嘅生牛肉剌身。配梨子同荀絲,好好味呀!!!最重要係呢度的價錢咁大盤先$128 . 個d 韓乜家無二百五都食不到。堅持食係我的樂趣,係香港朋友問我邊間韓燒正,我都堅持答佢就喺度!

今次同幾位牛魔王泥,食嘅嘢最主要都係牛。