去迪士尼都要做足準備~何況係今日先開嘅山貴水產呢~今日係佢正式開幕嘅日子,而幾日前已經開放網上訂位系統,系統嘅意思其實只係限制每小時入場人數,當然人流比較少嘅時候walk in都得~我訂左13:00係比較少人嘅時段,而訂位的確係有作用,大家都就吓時間,變左真係唔迫,可以慢慢睇,慢慢揀~重點!海鮮丼有seaside,浜燒喺較入位置無靚景睇住食(但鍾意食蟹嘅可以考慮),壽司區得立食但坐擁180°海景!海鮮丼都有少少蟹所以揀左佢,我段時間唔駛等好耐得入座有得食,但可以想像晚市要d時間…海鮮丼三食:就咁食(推薦),包紫菜食(推薦),茶漬浸泡食(=-=)其他熟食選擇數量都未算好多,但第一次去嚟講,一個海鮮丼已經夠飽肚,男仕唔夠可以食多個龍蝦包😂總括來說,好掛住築地,想當自己去左日本嘅,請先訂位,都可以暫時頂一頂嘅~P.S.係有少少遠喺海被嗰邊,九龍出發嘅搭船去都唔錯😊🚢
去迪士尼都要做足準備~何況係今日先開嘅山貴水產呢~
重點!
P.S.係有少少遠喺海被嗰邊,九龍出發嘅搭船去都唔錯😊🚢
2016-10-12