2017-11-18 86 浏览
同朋友行街經過比門口餐牌吸引左入去叫左兩個set dinner再加小食,跟餐沙律大大碟,有煙鴨胸有菜同生果,配料幾多,加上少少醋好開胃餐湯係蕃茄湯配芝心包,個餐包d芝士係識拉絲架!小驚喜!一路點湯食同個湯好夾~小食叫左魷魚圈炸薯條,會唔會係咁大份呀,小食既份量竟然有成個main咁大,薯條仲要係粗切,魷魚圈又香又脆,本身已經好中意食呢2樣野既我真係食到停唔到口呀主菜來了~~ 其中一個係雞柳意大利飯,好多雞同菇好足料,意大利飯大大粒仲要索曬個汁,食落好有滿足感~ 第2個主菜係黑毛豬,肉會煮到7成熟,無骨又好易切,塊豬真係好好食,外跪內軟,啖啖肉汁好juicy, 薯菜唔會乾,菠蘿又開胃,真係食完都想再食👍🏻餐甜品唔係好大個,係mirror gazed chocolate cate😍 鏡面既蛋糕真係好靚,雖然食主菜已經好飽,但仍然有甜胃食埋佢🤣最後飲品叫了熱檸茶同檸水,幫助消化!
同朋友行街經過比門口餐牌吸引左入去

最後飲品叫了熱檸茶同檸水,幫助消化!