2021-02-18 51 浏览
難得年三十有得放早,同朋友一齊去左中環呢間打卡CAFÉ食野因為lunch時間都幾多人, 窗邊位只有三張, 咁岩有人就走~坐到我最想坐既窗邊位睇黎今年都幾好運!窗邊影相真係幾靚all day breakfast – 呢度仲有生酮既全日早餐,不過天使與魔鬼最後魔鬼戰勝左, 叫左呢份色彩好豐富既邪惡all day breakfast,唔好以為呢個茄汁豆係比hea野我地啊!呢款茄汁豆有幾款唔同既豆係入面, 有鷹咀豆既茄汁豆真係第一次食到牛油果多士細細塊但搽左多多醬最開心成個all day breakfast一定係果塊肥肥薯餅, 脆脆既外層入面係軟熟既薯粒,我最中意就係食薯餅個滑蛋賣相同口感都OK 嫁, 不過個人就覺得唔係好夠鹽, 重口味岩我多啲HAHAHA煎帶子香草黑蒜意粉– 呢個真係幾有驚喜!同我平時中意食多汁既意粉好唔同,佢呢款係少汁系列, 食得到意粉既彈牙口感, 唔會好林/太硬, 意粉既味調得幾好, 有陣陣蒜香味, 再配埋甜味十足既黑蒜, 呢個意粉真係幾有驚喜!同朋友各點左一杯飲品(非跟餐) rose herbalfruit (hot)  & keto coffee玫瑰花茶幾香唔會好重好
難得年三十有得放早,
同朋友一齊去左中環呢間打卡CAFÉ食野

睇黎今年都幾好運!

窗邊影相真係幾靚

唔好以為呢個茄汁豆係比hea野我地啊!

牛油果多士細細塊但搽左多多醬

我最中意就係食薯餅

煎帶子香草黑蒜意粉– 呢個真係幾有驚喜!
同我平時中意食多汁既意粉好唔同,
同朋友各點左一杯飲品(非跟餐) rose herbal
fruit (hot)  & keto coffee
玫瑰花茶幾香唔會好重好濃果款, 而且影相打卡賣相一流!

另一款打卡飲品莫過於呢杯以木造型不人既keto
coffee, 招牌咖啡但唔係平時飲到好濃厚好重身既咖啡,
飲落都幾順喉

黎得呢度又點少得影相打卡呢, 最估唔到平時唔太中意影相既FD見到呢個打卡位都心心眼, 主動話要去影幾張相, 估唔到係蘭桂坊都會有一間唔錯既CAFÉ,
野食屬中價, 不過宜家係OP book位有全單85折! 去開呢邊既不妨試下
2021-02-11
庆祝纪念