2025-06-10 146 浏览
之前朋友介紹土瓜灣有間fusion cafe好好食,有次夜晚經過都見門口好多人排隊👥️今次同老公衝著佢的甜品而來,坐低睇menu卻發現佢的主菜都好吸引😳 我地試左"紅酒慢煮牛面頰配薯蓉‘’🥘 ➡️ 牛面頰煮得好淋!紅酒燻汁亦好濃好夠味!好好食好有驚喜wor😮 佢配埋燉菜,2人份量亦都好大份👍🏻甜品我地就叫左兩款,叫左招牌"Tiramisu Cream 梳乎厘班㦸‘’同埋"咖啡拖肥棒子朱古力千層酥配香草雪糕"➡️ 兩款都好好食呀🥹 班㦸好蓬鬆同夠空氣感,表面的mascarpone同cocoa powder令人感覺真係食緊Tiramisu咁😋 千層酥都好鬆脆可口,層次分明,好高質👍🏻今次同老公兩個人食唔到太多,主菜同甜品都仲有好多款想試🙈 下次要再黎試下其他先🥰

2025-06-10