2014-05-29 481 浏览
 我地兩個人買咗張團購$388特級套餐(所謂原價9百幾蚊喎,如果真係呢個價,食到一半反枱都似)個餐有:吞拿魚腩海膽豆腐: 豆腐唔使介紹,吞拿魚腩海膽,真係攞膽,腥到爆炸,唔合格鮮蟹肉玉子燒: 可以話係最好食的一道菜,因難度唔高特級O-Toro刺身: 呢個我覺得還可以,60分特級O-Toro壽司: 同上有機奄美島黑豚松子仁野菌燒:  黑豚肉?亞媽煮D瘦肉好食好多,最多40分日本海鮮大根煮:  得㗳笑,一D類似三文魚碎,煮籮白,平淡日本原隻塩燒鮑魚:  如果呢餐喺內地吃,我會以為食緊假鲍魚,完全無鮑魚味,質地亦怪怪的,零分!!!鮮三文魚茶漬飯:  食左一啖,算把啦!放棄,感覺似過夜茶撈飯奄美黑豚味噌湯:  大大碗,不過都係飲左兩啖,未至於好難飲,但已經急不及待想走,又放棄自家清酒一支:  因唔鍾意飲酒,不作評論蘋果特飲: ok la除食物唔掂之外,環境衛生極其惡劣,一入到去已見大量烏蠅同蚊四圍飛,出來成身痕就唔使講,最後,好彩對面有麥當奴,食到一肚氣,唔夠?食個飽啦!
 我地兩個人買咗張團購$388特級套餐(所謂原價9百幾蚊喎,
如果真係呢個價,食到一半反枱都似)
個餐有:
吞拿魚腩海膽豆腐: 豆腐唔使介紹,吞拿魚腩海膽,真係攞膽,
腥到爆炸,唔合格

鮮蟹肉玉子燒: 可以話係最好食的一道菜,因難度唔高

特級O-Toro刺身: 呢個我覺得還可以,60分

特級O-Toro壽司: 同上

日本海鮮大根煮:  得㗳笑,一D類似三文魚碎,煮籮白,平淡

完全無鮑魚味,質地亦怪怪的,零分!!!

但已經急不及待想走,又放棄

自家清酒一支:  因唔鍾意飲酒,不作評論
蘋果特飲: ok la

除食物唔掂之外,環境衛生極其惡劣,
一入到去已見大量烏蠅同蚊四圍飛,
出來成身痕就唔使講,
最後,好彩對面有麥當奴,
食到一肚氣,唔夠?食個飽啦!

2014-05-27