2014-04-19
之前睇過食評都算ok所以就買左團購黎試下一向對放題要求都唔太高,再加上團購所以都唔會話特別有乜期望,但今次嘅食物實在太差了!樓下職員話無卜位, 但係我明明前一日先打左去卜, 佢仲抄低左我既COUPON NO. 既一上到去坐底就聽到佢開咪話今日無海膽 LIST都有好多張, 有成十幾張。我同友人都好肚餓, 好快點哂就等野食黎喇刺身:大部分味道正常,但希靈魚唔新鮮,太過硬。刺身個太細片了,感覺係切啲頭頭尾尾俾我地,但睇隔離枱個盤啲刺身就大片好多。係咪因為我地點少份量所以就細片啲?我地都係唔想哂野啫鐵板一口牛:嘩,佢係一塊牛切一條條不特止,仲要係全熟,un到咬唔落個隻羊架:好林,係因為啲肉“拿“得太厲害,連小小肉質嘅彈性都冇一口芝士年糕, 點知黎左既係炸芋頭丸子, 問個經理佢竟然答我呢個就係年糕啦, 因為芝士年糕賣哂, 下....咁都得...差好遠喎, 一個係鹹一個係甜架喎 芝士三文魚卷: 第一轉黎既野時候覺得幾好味架, D芝士係面熱熱地溶溶地, 口感幾特別呀ENCORE第2轉, 黎到面既芝士已經凍哂, 口感好怪 串燒小番薯: 嘩, 完全唔覺得係有燒過既, 一PAT野咁.....天婦羅:
一上到去坐底就聽到佢開咪話今日無海膽
刺身:大部分味道正常,但希靈魚唔新鮮,太過硬。
係咪因為我地點少份量所以就細片啲?我地都係唔想哂野啫
羊架:好林,係因為啲肉“拿“得太厲害,連小小肉質嘅彈性都冇
ENCORE第2轉, 黎到面既芝士已經凍哂, 口感好怪
天婦羅: 係所有食物入面比較好, 由其係紫番薯同埋南瓜
不得不提佢既清酒, 一黎到真係笑左, 唔講以為係豉油, 飲左一啖就無再飲了
飲品方面都可以既, 有平時放題店無既道X黑糖薑母茶
店員好忙, 忙到其中一個竟然忘記左開水制, 搞到成個地都係熱茶, 但最搞笑既係坐係隔離既客人仍然若無其事咁進食
總括而言佢D食物係差, 以後都唔會再去食