今次朋友生日, 於是我地一齊黎到位於旺角金雞既『To-Gather Cafe』黎幫佢慶祝下:D! 整體上我覺得相當唔錯, 食物質素OK, 價錢亦十分公道, 相當不錯!- 簡單直接易明既Menu價錢同食物既內容清楚說明, 當然如果有部份食物既圖片插入更加好!- 芒亨(芒果蜂蜜)淡淡的芒果味, 加上微微的蜂蜜, 融合起來味道意外的清新, 而且不會太甜, 不會出現喝完更口渴的情況。: 巨峰提子乳酸, 巨峰提子飲料很容易調出藥水味, 但together café的卻沒有, 與乳酸的味道混合, 兩者的味道出奇的融洽。最重要是兩種飲料的顏色很好看,打卡一流, 嘿嘿!- 黑松露芝士薯條份量好大, 夠晒10個人share。黑松露味好重, 而且仲有勁多芝士係面, 好抵食XD薯條即叫即做, 食落外脆內軟, 口感一流!- 吉列珍寶蝦前菜小食有一道吉列珍寶蝦, 甫上菜就見到炸蝦份量十足, 上桌後仍然熱騰騰, 香氣四溢, 使人食指大動!以這套餐價錢來說性價比極高。麵衣偏向薄身香脆, 口感清爽, 同時亦能鎖住蝦肉水份, 突出食材原汁原味, 不會喧賓奪主。蝦肉口感扎實爽彈, 蝦肉鮮味與醬汁相輔相成, 一試難忘。令人

- 簡單直接易明既Menu

- 芒亨(芒果蜂蜜)
最重要是兩種飲料的顏色很好看,打卡一流, 嘿嘿!

- 黑松露芝士薯條
份量好大, 夠晒10個人share。
黑松露味好重, 而且仲有勁多芝士係面, 好抵食XD
薯條即叫即做, 食落外脆內軟, 口感一流!

- 吉列珍寶蝦
蝦肉口感扎實爽彈, 蝦肉鮮味與醬汁相輔相成, 一試難忘。
令人忍不住追加一份仔細品嚐 !

- 蜜糖雞翼
經典的配搭果然是最美味的, 雞翼烤焗至外皮帶有少許香脆感, 糖醬溶化覆蓋雞翼表面,內層肉質鮮嫩滑漏,肉汁被緊緊鎖住,清甜的蜜糖口味,非常滿足,適合一家大細齊齊食!

- 抗氧黑蒜忌廉什菌意粉
意粉軟硬度適中而且有份量, 有咬感卻不會太韌。
配上黑蒜忌廉汁後, 整個意粉鮮甜味美! 同時加有爽口多汁既什菌, 令你食得滋味, 食得健康。
與一眾朋友分享更是不錯!XD

- 芝士汁焗西蘭花
濃郁嘅芝士汁滲入西蘭花內, 咬落去散發出濃厚芝士香味,
香氣彌漫於口腔之中, 回味無窮!
2019-05-22