//<Minimal>Minimal 坐落都幾舒服,但係佢嘅裝潢冇我哋想像中咁luxury嘅感覺👀👀店員服務態度唔錯~平日下午唔使等位————————全日窩夫早餐 $125唔知點解同Menu上嘅嘢有啲貨不對版🥲🥲 個煙三文魚冇咗,又走咗🐟🐟 parma ham,蘑菇筒個窩夫配楓糖係正常發揮🧐🧐 其中一款腸都幾好食,幾香🥰🥰 但係中間黃色個醬唔係好知咩嚟,冇咩味道嘅👀👀 成碟食完都唔滿足😣😣覺得賣相好過味道~————————牛肝菌孖辮粉 $95小編第一次聽孖辮粉所以一定要試~點知上碟嘅時候見到係咖啡豆形🥲🥲味道來講普普通通,個sauce食到有沙沙嘅口感🧐🧐但係唔算香同creamy~————————芒果乳酪 $48呢杯小編唔推薦!覺得本身個yoghurt底唔好飲~ 同上次係outdark飲既差天共地🥲味道唔係話假但係唔fresh唔奶味🤦🏻‍♀️————————Iced Hojicha Latte $46焙茶味可以再重啲~口感都尚算滑😀😀————————評分:5.5/10地址:深水埗鴨寮街123號營業時間:星期二至日 11:00~1800#minimal #minimalcaf
<Minimal>

焙茶味可以再重啲~口感都尚算滑😀😀
評分:5.5/10
地址:深水埗鴨寮街123號
營業時間:星期二至日 11:00~1800

#minimal #minimalcafe #深水埗 #深水埗美食 #深水埗cafe #hkcafe #cafehk #香港美食 #香港必食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodshare #hkfoodlover #🐷🐤深水埗 #🐷🐤cafe
午餐