2022-11-30 50 浏览
呢日同朋友去圓方睇完戲,見到呢間係戲院入面嘅餐廳,價錢係呢個商場黎講都唔算太貴,除咗意粉同埋主菜之外仲有power bowl添!另外晚餐時段加$30仲可以有埋餐湯同飲品,都幾抵!餐湯、餐包、蜜桃果茶呢個忌廉湯好creamy,但係飲完都唔會覺得漏~個香草餐包細細舊咁唔錯,唔會食完前菜就飽哂👍🏻另外個蜜桃果茶甜度啱啱好!法式豬鞍架塊豬鞍好厚身,但係肉質都幾Juicy,唔會好難咬👍🏻而且份量都幾多,一個人未必食得晒~另外d配菜都幾多款,有紅椒、青椒、翠玉瓜、車厘茄👍🏻👍🏻薯條亦都炸到好脆,正!栗子南瓜雞肉意大利飯呢個意大利飯超大碟!啲意大利飯唔會煮得太淋👍🏻另外都食到南瓜粒同埋雞肉,增加口感😋日式唐揚炸雞$48有呢個份量真係超值!而且仲係即叫即炸,非常新鮮!食炸雞最怕啲肉炸到乾晒,但係呢個冇乾晒之餘炸粉亦都唔算太厚,唔錯😍

餐湯、餐包、蜜桃果茶

法式豬鞍架

栗子南瓜雞肉意大利飯