2022-07-19
今日咁啱係Apm買完嘢,順便去駱駝漆搵食,睇吓有冇咩新嘢試吓,見到有牌寫有串燒任食,啱晒我哋大胃王!優惠時段200蚊有找,咁抵一於試吓!坐低心急即刻拎嘢食,花多眼亂拎咗勁多基本嘅牛肉豬肉雞肉丸類菇棉花糖菠蘿都有!仲有海鮮!而且啲蜆係仲郁緊㗎!睇圖都見到啲扇貝大隻又乾淨!自己拎咗啲蒜茸同辣椒自制蒜茸辣椒扇貝😂推介泰式雞肉串,叉燒,多春魚同牛肉粒,我哋拎咗勁多次,泰式雞肉好正,平時出面食都要起碼十蚊😆呢到任食!個爐係自己識轉唔洗睇火,勁好,全晚都冇燒燶過嘢,平時食親燒嘢都要係咁反轉啲嘢,仲要成日燒到黑晒,呢到可以慳返啲力去拎啲熟食邊食邊等熟食都好多選擇,有涼拌青瓜木耳茄子滷水冷面,又有炸蝦片魷魚圈之類炸嘢,熱食估唔到有蠔食,正!四個人食,每人送咗一串白鱔同粉絲扇貝,個白鱔好滑唔會腥!粉絲扇貝調咗味啲粉絲吸晒鮮味都好正,希望可以提供埋粉絲,因為我個人覺得粉絲扇貝啲粉絲都好正!仲要估唔到佢有呢啲四川調味粉!有齊五香粉辣椒粉同孜然粉,我至愛四川燒烤,呢到仲有其他汁可以拎,蜜糖,泰式呢啲都有,可以任你喜好食港式川式泰式,勁啱一班Fd食,一定滿足到所有人口味!仲無限嘢飲雪糕甜品提供!下次約Fd燒烤一
坐低心急即刻拎嘢食,花多眼亂拎咗勁多
仲要估唔到佢有呢啲四川調味粉!有齊五香粉辣椒粉同孜然粉,我至愛四川燒烤,呢到仲有其他汁可以拎,蜜糖,泰式呢啲都有,可以任你喜好食港式川式泰式,勁啱一班Fd食,一定滿足到所有人口味!仲無限嘢飲雪糕甜品提供!下次約Fd燒烤一定再揀呢到!