呢间系我嘅饭堂!相信都好多系中环做嘢嘅人会识^^佢嘅lunch time系好多人排🤣我多数都系夜晚去食😌有时lunch time太多人质素会冇咁稳定🤭但呢个价钱可以喺中环食到咁高质嘅食物都难怪咁多人😆相信大家都知系一个四季嘅厨师开嘅🤣都感受到佢哋嘅食材系有质素 蛋同包都同出面既茶记差好远☺️我多数会嗌番茄通粉炒蛋多士 真系超值 个番茄汤底都已经好用心用咗大量茄蓉好浓味 炒蛋唔系忌廉炒蛋𠮶只但系都好滑而且蛋香味比较浓 多士系最惊喜嘅 因为质感同出面食到嘅好唔同 真系做到外脆内软 最后杯冻奶茶系冇冰 直接雪落雪柜 唔会冲淡咗个味 都值得赞☺️朋友多数食忌廉鸡汤通粉常餐 相信都值得一试 另外我会食佢哋嘅叉烧炒蛋饭 都相当有水准💕喺中环$50可以食到呢个质素 抵比五声lamlam胝🤣

喺中环$50可以食到呢个质素 抵比五声lamlam胝🤣
  • 四季茄牛通