2015-08-21
琴晚原本去厚福街食韓國野,點知要等成3粒鐘,冇法子底下去搵其他野食,原本打算食茶木,唔駛等 幸好最後揀左呢間新開既漁牧,完全係推薦之選。 一行4人,分別叫左酸辣烤魚同半隻乳豬,1 jar 西瓜汁,3枝青島👍🏻首先呢條烤魚雖然唔係好大,但4個人食都岩岩好,配菜揀左薯粉,金菇,雲耳和白蘿蔔👍🏻我個人推介薯粉金菇必食,好入味。每個配菜大概$12一份。我覺得薯粉叫兩份先夠食,因為真係好夾。之後就係有3隻醬提供既半隻乳豬,下面仲有糯米飯食,真的抵食👍🏻我個人好想食乳豬,但平時酒樓食既都係好肥,呢個夠肉地之餘,皮也十分脆。西瓜汁($60)可以飲到4大杯呢間野仲係新開,唔算多人,但相信好快又會好多人幫襯。 環境舒適,卡位好寬闊,每邊坐兩個人都仲有位放兩個袋係側邊。無時間限制,坐係度傾計最岩。侍應又好好禮物,仲會提醒我地影相😁而且又好樂意解答幾種魚既分別👍🏻好想再encore ❤️
西瓜汁($60)可以飲到4大杯
呢間野仲係新開,唔算多人,但相信好快又會好多人幫襯。
好想再encore ❤️