2021-11-12
流足全日汗之後 🥵💦💦💦啪番碗CP值超高嘅台式挫冰喺最爽🤤🌬暑氣立即盡消💨💨💨🌈 招牌綜合芋香剉冰🍧 $38-· · · 真💖大件夾抵食🙀🙀🙀 表面淋上煉奶,入面挫冰黃黃哋,估計喺淋上黑糖糖水吧?🤔 圍住碗挫冰都有10種配料:兩大舊越南芋頭、地瓜圓、芋圓、珍珠、小丸子、紅豆、綠豆仁、薏仁、西米 👍🏻 建議兩人份,但我哋四個人食就剛剛好 😋 如果驚食唔晒 仲有個「招牌迷你剉冰」✌🏻Jeng!🌈 芋泥奶露 $25-· · · 期間限定🌝✨✨✨ 半杯芋泥✖️半杯鮮奶✖️西米 🤤 每一啖都會啜到大大小小芋泥顆粒,口感一流👍🏻🌈 手工滷肉飯 $35-· · · 肥而不膩!醬汁濃郁!潤口軟嫩又有膠質的滷肉飯 配 糖醋青瓜,雖然細細碗,但已經好滿足😋隔~💨💨🌈 鹹酥雞🐔 $35-· · · 最意想不到竟然有鹹酥雞嘅靈魂 - 炸九層塔!✨✨✨ 雞肉質嫰滑,金黃酥脆外皮灑點胡椒鹽,卡滋卡滋口感,好想即場再飲罐凍到爆台灣啤酒🍻 只可惜人哋無酒賣🙈🙈🙈🌈 雙拼蛋餅 $32-· · · 起司✖️肉鬆 😋 餅皮喺平時食咖喱嘅薄餅皮,煙煙韌韌,可能加咗芝士關係食落有少少漏 😎有人一齊share就最好👌🏻
啪番碗CP值超高嘅台式挫冰喺最爽🤤
🌬暑氣立即盡消💨💨💨