2023-01-25
Muta Restaurant 我已經食過好幾次,每次食都好滿意!平時同朋友興祝生日都會預早book位,得2個時段選擇,不過都會留定位比我地,好快有得入!有次即興的夜晚去食,無book位,都等咗成半個鐘以上,可能個日係假日所以多人啲!✅月見雞肉棒串十分推介!雞肉棒入面充滿雞軟骨加雞肉,唔單止得啖啖肉仲有雞軟骨嘅爽口,令成個口感更加昇華!✅培根蛋黃奶油貓耳麵💯第一次食貓耳麵!一次愛上!麵嘅質感煙靭,唔似平時嘅意粉咁身!培根切得幾厚身,有口感之餘仲要唔會好鹹,加上個蛋黃奶油味道好濃郁,加埋貓耳麵 perfect match,非常掛汁!✅松露芝士薯條.蛋黃醬一上菜松露味超濃烈!薯條炸到啱啱好!不過薯條係偏幼身,未必啱中意食幼薯條嘅朋友仔!✅浦燒鰻魚燉飯鰻魚好香,有少少骨,但味道一般未到一定要試,同價錢偏貴!
✅月見雞肉棒串
✅培根蛋黃奶油貓耳麵
✅松露芝士薯條.蛋黃醬
✅浦燒鰻魚燉飯
鰻魚好香,有少少骨,但味道一般未到一定要試,同價錢偏貴!
月見雞肉棒串