2年前黎过 一直对佢既手工意粉同南瓜汤念念不忘 2年后心血来潮谂住食个Happy Friday dinner又俾我book到位🥶 咁就满心期待再访一入去坐底 已经好感受到系冇服务 menu要自己行去门口scan code 再行去counter落单水都唔会主动俾 而要开声问最重点系 2年前系冇加一 依家收加一但系所有野都系自己黎😥Order左龙虾汁意粉 都足料既 冇以前食咁惊艳 但都系好食的有口感手工意粉然后 大伏出现!!!蓝芝士意粉 望落都正正常常系咪? 其实个芝士汁系好浓 好香blue cheese味 但兜意粉⋯我严重怀疑系冇倒走意粉水😂 系有一埋好似油既东西浸住啲意粉食到一半 佢系变成咁 完全唔开胃🤢而个层我完全唔知佢咩黎 又唔完全系油 𢳂出黎佢既流动性都系好高食完2碟意粉 好快就俾人收晒啲碟☺️都明既 小店座位有限 想做多几台 但真系冇服务唔值得收加一啰最后卖单 当然又系自己服务自己 行去counter俾钱啦😚呢间野唔会有第3次😂

水都唔会主动俾 而要开声问
最重点系 2年前系冇加一 依家收加一但系所有野都系自己黎😥

然后 大伏出现!!!

蓝芝士意粉

最后卖单 当然又系自己服务自己 行去counter俾钱啦😚